Τηλέφωνο
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 210 220 2121
Ελληνική εταιρία

Business To Business

Η Εταιρία www.LEDking.gr διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα (Online Shopping) στην Ελλάδα! Οι αποθήκες και η έκθεση βρίσκονται στην Κατερίνη Πιερίας και γίνονται άμεσες αποστολές καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Όλα μας τα προϊόντα προσφέρονται με τιμές Λιανικής για τους ιδιώτες και με τιμές Χονδρικής & ΥπερΧονδρικής για τους Επαγγελματίες Συνεργάτες μας! Αναζητούνται συνεργάτες και αντιπρόσωποι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Τιμές χονδρικής παρέχουμε σε όλα μας τα είδη όπου αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.LEDking.gr

Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο πρόγραμμα χονδρικής της Εταιρίας μας θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επαγγελματικό ΑΦΜ.

Συνεργαζόμενοι Επαγγελματίες :

Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού

Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι

Ηλεκτρολόγοι Αυτοκινήτων

Διακοσμητές

Κατασκευαστικές Εταιρίες

(Συμπεριλαμβάνονται επίσης οποιαδήποτε καταστήματα έχουν σχέση με τον χώρο του Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικου Εξοπλισμου)


Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε πατήστε στην καρτέλα Εγγραφή και κάντε εγγραφή με τα πλήρη στοιχεία σας, μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 220 2121 για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής απευθείας μέσω της σελίδας μας!

Η εταιρία LEDking.gr , θέλοντας να προστατέψει τους συνεργάτες δεν παρέχει χονδρικές τιμές σε ιδιώτες.
Αν λοιπόν ψάχνεται μια ευκαιρία για να ανανεώσετε το κατάστημα σας αγοράζοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και καλή ποιότητα επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Με Εκτίμηση, Η ομάδα του www.LEDking.gr